.

.
.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

συριζα και κκε αρνηθηκαν να καταδικασουν τη βια στα πανεπιστημια


Τη βία που κυριαρχεί στα ελληνικά πανεπιστήμια και τις επιθέσεις εναντίον καθηγητών απέφυγαν να καταδικάσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, αρνούμενα -το κάθε κόμμα για τους δικούς του λόγους- να αναγνωρίσουν την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην ... Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και
>>>>>
 Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όταν τα μέλη της αποφάσισαν να συντάξουν κείμενο, με το οποίο θα καταδικάζουν απερίφραστα τη βία στα πανεπιστήμια!!!!!! 
Αφορμή στάθηκαν τα πρόσφατα γεγονότα στο Μετσόβιο, αλλά και όσα είχαν προηγηθεί στο Αριστοτέλειο και το Μακεδονίας, με επιθέσεις εναντίον πρυτάνεων και καθηγητών. Αντί όμως η απόφαση να τύχει της καθολικής αποδοχής, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη και Αφροδίτη Σταμπουλή και η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, καταψήφισαν το κείμενο.
Πηγή .greece-salonika.blogspot.com

Μα θα ήταν είδηση αν συνέβαινε το αντίθετο.
Αυτά είναι τα  προοδευτικά (του κώλου) κόμματα που λειτουργούν όπως λέει η λαϊκή παροιμία  "όπου γάμος και χαρά η Βασίλο πρώτη" (Ζαριαννόπουλος & σια..). Δηλαδή μαζεύονται κάθε μέρα καμιά 40ριά κομματόσκυλα με  αλλά και χωρίς αφορμή ( γιατί πιθανώς ξύπνησαν στραβά) , κλείνουν τους δρόμους ότι ώρα γουστάρουν, βρομίζουν με μπογιές και αφισοκόλληση τους τοίχους των πολυκατοικιών και τις τζαμαρίες των καταστημάτων ανήμπορουν να αντιδράσουν πολιτών, κάνουν καταλήψεις  (οι λίγοι για τους πολλούς) με αιτίες του τύπου "διαμαρτυρία γιατί δε πετάνε τα .. σκουλίκια",  καίνε, σπάνε, κλέβουν και μετά .... φεύγουν............................ Ααααα, συγνώμη, πιάνουν οι μπάτσοι και ένα ο οποίος αργότερα "τη κάνει"  λόγω ?????  
tragic........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου