.

.
.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

η βαβυλωνια του συριζα

Αυτός είναι ο ορισμός της "επιτυχίας". Ο συγκερασμός των διαφόρων  τάσεων, των διατάσεων, των αναστάσεων, των επικύψεων, των προωθήσεων και των λοιπών συγγενών του  απο/κόμματος  του 4% με καθοδικές τάσεις  που σήμερα φτάνει σχεδόν το 30% με νέες -ατόφιες δικές του- δυνάμεις!! 
'Ετσι λοιπόν ο Δραγασάκης διαφωνεί με τον Λαφαζάνη, ο οποίος διαφωνεί με τον Τσακαλώτο, ο οποίος διαφωνεί
>>>>>>
με τον Μηλιό, ο οποίος διαφωνεί με τον Στρατούλη, ο οποίος διαφωνεί με τον Σταθάκη, ο οποίος διαφωνεί με τον Σκουρλέτη!
Ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης ανήκουν στο 26% το οποίο διαφωνεί με το 74% το οποίο συμφωνεί με τον Τσίπρα! Και για σκεφτείτε τι θα γίνεται στο Συριζέικο όταν  μπαίνουν στο παιχνίδι και κάποιες  γυναίκες του όπως Κωνσταντοπούλου, Δούρου,  Σακοράφα [πηγαινοέρχεται στα διάφορα  αποκόμματα], Διώτη!!! Γελάει ο κάθε πικραμένος!!
Στην πανελλαδική  συνδιάσκεψη κατέβηκε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο είχε δύο πλατφόρμες (πόσες νταλίκες το τραβούσαν δεν μας είπαν) και ο καθένας μπορούσε να ψηφίσει μερικούς από αυτούς που οι άλλοι διαφωνούσαν αλλά αυτός συμφωνούσε αλλά και μερικούς από αυτούς που οι άλλοι συμφωνούσαν αλλά αυτός διαφωνούσε!
Βέβαια εκλέχτηκε Κ.Ε. η οποία θα συνεδριάσει για να εκλέξει το Π.Γ. το οποίο θα συνεδριάσει για να εκλέξει το προεδρείο του συνεδρίου στο οποίο θα ψηφιστεί η νέα Κ.Ε. η οποία θα εκλέξει το καινούριο Π.Γ.! κλπ κλπ κλπ κλπ
Αφού λοιπόν γίνουν όλα αυτά ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει εάν θα ακολουθήσει την γραμμή του Δραγασάκη με την οποία διαφωνεί ο Λαφαζάνης! Βέβαια στο πρώτο Eurogroup θα πάει ο Λαφαζάνης παρέα με τον Σταθάκη με τον οποίο διαφωνεί για να υπερασπιστεί την μονομερή διαγραφή χρέους με την οποία διαφωνεί ο Τσίπρας, αλλά ο Σταθάκης θα επιμείνει στη γραμμή του Δραγασάκη περί της διοργάνωσης συνδιάσκεψης με την οποία βέβαια διαφωνεί ο Στρατούλης! 
Και μην ξεχνάτε την υπουργό εξωτερικών  κυρία(??) Δούρου (κωλοπετσομένη κατάσταση)  ....................................................................................................................................................................... και ....... της πουτ@ν@ς το κάγκελο ........... και ο ελληνικός λαός θα τραγουδεί ομοφώνως και ούλοι μαζί “έχε γειά καημένε κόσμε, έχε γειά ..... άπονη ζωή ....... θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά ......... γ@μ@τε γιατί χανόμαστε ..... 
΄Αντε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΑ και  ...... θα δούμε  
Tragic





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου