.

.
.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

.......και παλι γεια σας...... το tragic ειναι εδω

<τοση δημοκρατια απο την εποχη της χουντας ειχαμε να αισθανθουμε>
Δυστυχώς κάποιοι, και ειλικρινά δε ξέρω ποιοι, προφανώς ενοχλημένοι από το περιεχόμενο των αναρτήσεών μου, θεώρησαν ότι είναι δημοκρατικότερο να κλείσουν ένα blog που είχε ζωή μόνο 15 ημέρες (tragic-country.blogspot.gr) με τον τίτλο tragic, από το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δικαίωμα που έχει (??)  ο κάθε πολίτης να εκφράζεται χωρίς φόβο αλλά με πάθος, με σκέψεις, με σχόλια και φωτογραφίες  ακόμα και "χυδαίου περιεχομένου", λιγότερου πάντως από την κυνική και παρά φύση ασέλγεια που υφιστάμεθα από τους οσφυοκάμπτες "πολιτικούς"μας και τους επιβήτορες Γερμανούς  και όχι μόνο.
Τους λέω απλά ότι  εμείς οι κοινοί θνητοί που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εξοντώστε, θα συνεχίσουμε  να σκεπτόμαστε, να προβληματιζόμαστε, να μιλάμε, να γράφουμε και να βρίζουμε τον κάθε αλητόβιο όψιμο ή μη "πολιτικό" που ενεργεί πριν από μας για μας, όπως το κατά τα ... άλλα συμπαθητικό γουρούνι, ο αξιότιμος Βρούτσης που δήλωσε πρόσφατα Δεν μπορεί ο κατώτατος μισθός να είναι 543 ευρώ, και η σύνταξη 1400 !
Προσέξτε λογική ο ηλίθιος. Τέτοιους λεχρίτες-εθνοσωτήρες θα τους στολίζουμε κάθε μέρα. Και αν μας ξαναλείστε πάλι θα ξανανοίξουμε.
Βλέπετε τα blogs τελευταία υποκαθιστούν εν μέρει και όσο τους  είναι δυνατό το μέγα αγωνιστικό πάθος των συνδικάτων και των δοτών και δουλοπρεπών  εργατοπατέρων που εκτός από τους παχουλούς μισθούς τους (και κάτι δωράκια), κοιτούν μόνο να είναι βολεμένη η κωλάρα τους
tragic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου