.

.
.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ο μικρος αλεξης του απο-κομματος, ... εβγαλε γλωσσα....


Μια  λαϊκή ρήση  λέει <.... δεν φταίει αυτός, φταίει ο ...."λαός"... που δεν τον g@μι#ε όταν ήτανε μικρός...> 

«Αν δεν είστε ικανοί να εφαρμόσετε τις δικές σας προεκλογικές δεσμεύσεις, τότε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κρατάτε τον ελληνικό λαό σε μια διαδικασία παρακμής και να παραχωρήσετε τη θέση σας στις δυνάμεις   >>>>


που θέλουν την ανασυγκρότηση της Ελλάδας» είπε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ+ΕΚΜ+12 συνιστώσες+plus..., Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δίνει στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ.
Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι στις τελευταίες εκλογές  «ο λαός εξαπατήθηκε».........
Από ποιόν εξαπατήθηκε πιο πολύ "σύντροφε" Αλέξιε, αριστερέ με τις πράσινες άκρες, με τα πράσινα "βύσματα"....??? ΄Οντως εξαπατήθηκαν οι Πασοκοι, που νόμισαν (και καλά να πάθουν) ότι ξανάρθε στο πολιτικό σκηνικό ένας νέος "Ανδρέας Παπανδρέου" και σε ψήφισαν.  Τι να κάνουμε, η ηδονή της εξουσίας φαίνεται είναι πολύ μεγάλη και δεν θέλησαν να την χάσουν ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είδαν στα σπιρτόζικα μάτια σου την μεγάλη σου αγωνία να σώσεις και ΕΣΥ την ψωροκώσταινα. ΄Επρεπε δηλαδή την μαλακία των Πασόκων να την κάνει και το υπόλοιπο 73% του ελληνικού λαού???
Αλήθεια, πιστεύεις ότι είσαι ο ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ???
Πέρασες δίπλα και δεν ακούμπησες!!! Μια απάτη είσαι, ένας ξαφνικός "έρωτας" με γρήγορο και ανούσιο τέλος.
Ποιος λοιπόν εξαπάτησε ποιόν??
Θα έρθουν σύντομα εκλογές Αλέξη και τότε ο εξαπατημένος λαός θα σου δώσει την διακυβέρνηση της χώρας, αναγνωρίζοντας το λάθος που ούτως ή άλλως έκανε!!!!!!! για να μπεις και εσύ στους "νεώτερους σωτήρες της Ελλάδας"
tragic alex !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου