.

.
.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

πληρωνουμε 21.000 ευρω το μηνα για την "κηπουρο του γαπ" τινα μπιρμπιλη, ο τ α ν ...........

nikos-nikolopoylos-plironoyme-21000-eyro-to-mina-gia-tin-tina-mpirmpili
Είναι αισχρό και ανήθικο να πληρώνουμε το κάθε τσόκαρο και τον κάθε παρατρεχάμενο των εκάστοτε  κυβερνώντων, όταν στην Ελλάδα τα εντεταλμένα ζόμπι της τρόικας μας
>>>>>
πίνουν το αίμα!!
«Πληρώνουμε 21.000 ευρώ τον μήνα για την πολιτική εξόριστο του ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει σε ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στην πρώην υπουργό, Τίνα Μπιρμίλη, ενώ πρόσθεσε  πως  κόστισε 4,5 εκατομμύρια ευρώ η πολύχρονη παραμονή στο Παρίσι του αναπληρωτή της .
Σημεία, τέρατα, αίσχη και ξετσιπωσιά στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου έχει διορισθεί Πρέσβης η Τ. Μπιρμπίλη, καταγγέλλει Νικολόπουλος και απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά τονίζει:
"Για ποιο λόγο η πτωχευμένη Ελλάδα, που κόβει μισθούς και συντάξεις των αδυνάτων, διοργανώνει συσσίτια για γέροντες και απόρους, δεν πληρώνει τα φάρμακα των ασθενών και κόβει τα βοηθήματα των αναπήρων, πληρώνει την κ. Τ. Μπιρμπίλη που κατέχει την θέση του Πρέσβη στον ΟΟΣΑ με 21.000 ευρώ το μήνα μηνιαίο κόστος,  ........"

ΟΤΑΝ........

Λίαν δυσάρεστες εκπλήξεις επιφύλαξε η Κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους και στα άτομα με αναπηρία, καθώς ανέτρεψε με τη Νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κάποιες ειδικές ευνοϊκότερες ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου που είχαν ψηφιστεί πρόσφατα.
Ειδικότερα:...

  • Άλλαξε επί τα χείρω η διάταξη που όριζε ότι η καταβολή του ΕΚΑΣ θα γίνεται με τη συμπλήρωση του 64ου έτους ηλικίας και για λόγους δημοσιονομικούς- όπως αναφέρεται- η καταβολή θα γίνεται με τη συμπλήρωση του 65ου έτους ηλικίας
  • Άλλαξε επί τα χείρω η διάταξη που εξαιρούσε από τις περικοπές συντάξεων τους συνταξιούχους με αναπηρία και πλέον η εξαίρεση αυτή θα αφορά ΜΟΝΟ εκείνους στους οποίους χορηγείται το μηνιαίο εξωϊδρυματικό επίδομα
  • Άλλαξε επί τα χείρω η διάταξη που εξαιρούσε από τη κατάργηση των Δώρων την καταβολή που αντιστοιχεί στο επίδομα απόλυτης αναπηρίας και το επίδομα παρα-τετραπληγίας και πλέον προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί η καταβολή των εν λόγω ποσών μόνο στους συνταξιούχους εκείνους στους οποίους χορηγείται το μηνιαίο εξωϊδρυματικό επίδομα.
  • Καταργήθηκε η διάταξη που έδινε τη δυνατότητα στον υπουργό Εργασίας να «φρενάρει» τις μειώσεις στα εφάπαξ έως το 35% κατόπιν Αναλογιστικών Μελετών και έτσι ισχύουν οι ορισθείσες περικοπές που φτάνουν έως το 83%
**ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΤΟΜΑΡΙΑ. 
**ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ (γιατί πιο μπροστά είχαμε ψηφίσει κάποια άλλα αντίστοιχου κάλους ΚΑΘΊΚΙ που ξεκίνησαν την αφαίμαξη)
**Πολλά ευχαριστώ στον Φώτη Κουβέλη που με έκανε να κατανοήσω τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ. (Είμαι και εγώ ένας κοψοχέρης κολόγερε όπως και πολλοί άλλοι, που έχεις και βλέψεις για την προεδρία της ψωροκώσταινας τρομάρα σου)

Πηγή newpost.gr & Το Γρέκι

Σχόλια Κωστας Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου