.

.
.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

μπαχαλο στο πασοκ



Γρηγοράκος σε Κουκουλόπουλο : «Κωλόπαιδο, σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις»

Τι οδήγησε τον βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, υποστηρικτή του Ευάγγελου Βενιζέλου, να καταδιώκει
>>>>>
στις σκάλες της Ιπποκράτους τον βουλευτή Πάρι Κουκουλόπουλο, έτερο υποστηρικτή του Ευάγγελου Βενιζέλου και να τον αποκαλεί «κ@λ@παιδο»;




Kώστας Σκανδαλίδης, ο πρώην υποστηρικτής του Βενιζέλου που θέλει να του πάρει το ΠΑΣΟΚ

Ο αείμνηστος Νίκος Θέμελης αποκαλούσε περιφρονητικά τον Κώστα Σκανδαλίδη «ο Γιάννης Πάριος της πολιτικής». Τον είχε υποτιμήσει. Ο πρώην υπουργός αποδεικνύεται πιο ανθεκτικός και από τις κατσαρίδες σε σενάριο πυρηνικού πολέμου : επιβιώνει σε όλες τις καταστάσεις, με όλους τους αρχηγούς, ανέλαβε τα μεγαλύτερα πόστα στο κόμμα και τις κυβερνήσεις. Το άστρο του πήγε να σβήσει πριν από μερικά χρόνια αλλά επιβίωσε ως μοναδικός βουλευτής της Α' Αθηνών στις εκλογές του Ιουνίου. Τώρα θέλει το ΠΑΣΟΚ.



Γεννηματά: Δεν μπορεί παρά αυτό να είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων
Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει το κόστος των δύσκολων αποφάσεων

Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τις ευθύνες για τις δύσκολες αποφάσεις που θα πάρει, τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως αυτό το πακέτο μέτρων δεν μπορεί παρά να είναι το τελευταίο.
Παραστατίδης (ΠΑΣΟΚ): Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα και δεν θα παραδώσω την έδρα μου



Παραστατίδης : Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα και δεν θα παραδώσω την έδρα μου

Αποκαλυπτικός σχετικά με τις προθέσεις του ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος είπε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα, ενώ σε περίπτωση που διαγραφεί, είπε πως δεν θα παραδώσει την έδρα του στο κόμμα. "Κανείς δεν θα μου βιάσει την συνείδησή μου"


   

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης «καρφώνει» Βενιζέλο και Σαμαρά

΄Ενα 24ωρο μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της κ.ο. Νέες αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί παρέμβαση του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη ο οποίος βάλει εμμέσως πλήν σαφώς εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και ευθέως εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου