.

.
.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

συγχαρητηρια στον αριστερο κυρ-φωτη, με απλα ιταλικα "cretino"


Τα «βαριά γαλλικά» του Κουβέλη έπεισαν τον Ρουπακιώτη να υπογράψει για το «Μνημόνιο 3»
Χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για να πεισθεί τελικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης να υπογράψει το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί σήμερα το βράδυ στη Βουλή για την κύρωση του «Μνημονίου 3»...... κλπ,κλπ
>>>>>
Ντροπή σας κύριε Κουβέλη (όση και αν σας έχει μείνει. ΄Επεισες τον υποδειχθέντα (διορισμένο) από την ΔΗΜΑΡ υπουργό να υπογράψει με μπινελίκια και γ@μοστ......ρι@!! 
Μπράβο σας αριστερέ (πέρασες δίπλα και δεν ακούμπησες) και δημοκράτη αρχηγέ. Τα "βαριά γαλλικά" που εισπράττεις κάθε μέρα από τους πολίτες τα ακούς??? Προφανώς και τα ακούς αλλά κάνεις την "πάπια", γιατί σου καλάρεσε η εξουσία. Υπομονή (σε μας ειδικά που σε ψηφίσαμε) .... Να θυμάσαι όμως  ότι οσονούπω θα γίνουν εκλογές και αν θα δεις 3%+ γράψε μου. Θα κάνεις παρέα με τον Μπένυ και τον Καρατζαφύρερ.... (να πάρετε και την Αλέκα που θα "αποστρατευθεί" για να παίζετε μπουρλότο και ξερή)
Είστε τόσο χαϊβάνια, ανόητοι και άνευ όρχεων οι σημερινοί κυβερνώντες που δικαίως ο μικρός Αλέξης τρίβει τα χεράκια του (άλλο νούμερο κι'αυτό), γιατί βλέπει ότι του στρώνετε το κόκκινο χαλάκι!!!!!!
Για τον συμπαθέστατο μέχρι σήμερα κ.Ρουπακιώτη τι μπορεί να πει κανείς εκτός απ'το ότι και εσύ θα   μείνεις  στην ελληνική ιστορία ως ένα "αποτυχημένο καρτούν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου