.

.
.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ο παραλογισμος δεν εχει ορια με τον γωγακη



Μεγάλη ζήτηση στα σεμινάρια του Γιώργου Παπανδρέου με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να αναγκάζεται να κληρώσει τις τελευταίες θέσεις.  Σύμφωνα με ανακοίνωση  του Χάρβαρντ, λόγω της «απίστευτα υψηλής ζήτησης» από τους φοιτητές για να συμμετάσχουν στη σειρά σεμιναρίων >>>> «(Re)designing Europe» του κ. Παπανδρέου, η συμμετοχή στις επόμενες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου θα γίνουν με κλήρωση και ουρά αναμονής. !!!!

Θα προτείναμε τους φοιτητές του εν λόγω πανεπιστημίου, αφού ακούσουν  τις παπαριές του Γωγάκη, να έλθουν για πρακτική εδώ στην Ελλάδα για να διαπιστώσουν "ιδίοις όμμασι" πόσο αποτελεσματική ήταν η πολιτική που ακολούθησε αυτά τα  δύο καταραμένα χρόνια, πόσο μπάχαλο έκανε το ήδη   παρηκμασμένο από τον "μπουχέσα" κράτος.
Να έρθουν για να δουν πως σε ένα σοσιαλοκαπιταλιστικο κράτος τα έσοδα προέρχονται από τους πολλούς μισθοσυντήρητους και συνταξιούχους   και απαλλάσονται (λόγω ..??) οι λίγοι αλλά πάμπλουτοι επιχ/τίες.
Να έρθουν να διαπιστώσουν πόσο δύσκολο είναι ένα κράτος με πληθυσμό όσο περίπου και η Νέα Υόρκη να έχει : Πρόεδρο, πρωθυπουργό, καμιά 50 παρατρεχάμενους (υπουργούς), τριακόσιους βολευτές, συμβούλους, παρασυμβούλους, περιφεριάρχες, δημάρχους κλπ,κλπ... και ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ενώ η Ν.Υόρκει έχει ένα δήμαρχου και τους συν αυτώ !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου