.

.
.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

προς αναγνωσιν και γνωσιν διοτι προς συμορφωσιν .... απολυσις!!!!!!!


Μια ημέρα μετά την κραυγή αγωνίας του κ. Ιερώνυμου που δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους 300 υπαλλήλους της και θα αναγκαστεί να τους απολύσει, έγινε γνωστό ότι η Ιερά Σύνοδος προκήρυξε διαγωνισμό για αγορά πανάκριβων εγκολπίων για να τα δωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος στους υψηλούς επισκέπτες του!
Ο επίμαχος διαγωνισμός, σύμφωνα με το πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων RΝΝ (www.religiousnews.gr), προκηρύχθηκε   >>>>>
στις 5 Οκτωβρίου και στην προκήρυξη καταγράφονται με εξαντλητική λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα εγκόλπια, τα οποία προορίζονται για δώρα του Αρχιεπισκόπου στους υψηλούς επισκέπτες του.
Υπάρχουν οδηγίες για τις πέτρες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε αυτά, την καθαρότητα του ασημιού και το πλακίδιο στην οπίσθια όψη με την υπογραφή του Αρχιεπισκόπου. Η παραγγελία περιλαμβάνει και άλλα ιερατικά σύμβολα, όπως αρχιερατικές ράβδους και σταυρούς, καθώς και εικόνες, ασημένιους δίσκους και καντήλια. 
Στην προκήρυξη δεν αναφέρεται το κονδύλι που έχει προϋπολογιστεί για την αγορά τους. Πάντως, όπως ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έχει δηλώσει τα χρήματα που διαθέτει η Εκκλησία δεν θα επαρκούν σε δύο μήνες από τώρα για να πληρωθούν οι μισθοί των 300 υπαλλήλων της και θα αναγκαστεί να τους απολύσει.
Βρε χαζά (που έλεγε και η Μαλβίνα), εσείς που δουλεύεστε από την εκκλησία, μην στενοχωριέστε, θα σας δώσουν στο τέλος εγκόλπια, μήτρες , χιτώνες, σεντόνια, πουκάμισα,..... (και λειτουργιές). ΄Ετσι νηστικούς θα σας αφήσουν...... 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου