.

.
.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

....... "να τι θα πει ελλαδα" ......


Δηλώνουν Αθώοι  
Την αθωότητά τους διακηρύσσουν οι βουλευτές και πρώην υπουργοί που βρίσκονται στη «λίστα των 36» του ΣΔΟΕ και ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό.  >>>>>
Στέλνουν εξώδικα σε ΣΔΟΕ και υπουργεία και καταγγέλουν την για αφαίρεση τρανταχτών ονομάτων. Ολοι ζητούν έλεγχο εδώ και τώρα ενώ και ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.(Κατόπιν εντολής του κ. Σαμαρά !!)

Υπόθεση Βατοπαίδι: Απαλλαγή για Αγγέλου, Πελέκη!!!!!!

Την απαλλαγή του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, αλλά και της συμβολαιογράφου Κατερίνας Πελέκη, του πατέρα της και του αδελφού της και την  παραπομπή σε δίκη για τους Εφραίμ και Αρσένιο για ηθική αυτουργία σε απιστία περί την υπηρεσία και απάτη σε βάρος του δημοσίου, προτείνει με εισήγηση του στο δικαστικό συμβούλιο για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Μαντζούνης. (Σ'αυτό δεν έδωσε εντολή ο κ.Σαμαράς)

Διεθνής εξευτελισμός

Η Ελλάδα έχασε τη λίστα με τους φοροφυγάδες.Την λίστα «έχασε» ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ΜΕΓΑΣ Μ@Κ@Λ@Σ) .Η λίστα της Λαγκάρντ που παραδόθηκε χέρι-χέρι στον κ. Παπακωνσταντίνου περιέχει τρανταχτά ονόματα επιχειρηματιών και μεγάλων «οικογενειών» που κυριαρχούν στην οικονομικοπολιτική ζωή της χώρας και εδώ και 18 μήνες παραμένει άφαντη!

Η λίστα αυτή περιέχει συγκεκριμένα 1.991 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της HSBC Γενεύης ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και ονόματα της οικογένειας ισχυρού πολιτικού, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό...!!!!
Θα ζητήσει αντίγραφο του cd ο Στουρνάρης (κατόπιν εντολής του κ.Κωλοτούμπα)

Πηγή iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου