.

.
.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

τιτλοι του ..... σημερα


Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι σε μερικά χρόνια θα τους ευχαριστούμε για τις μεταρρυθμίσεις. Επίμονοι και αμετακίνητοι στις θέσεις τους οι τρεις επικεφαλής της ομάδας   >>>>> της Τρόικα στην Αθήνα, εμφανίζονται από τους πολίτες ως ανεπιθύμητα πρόσωπα.

Το κλειδί που θα ανοίξει το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης μαμούθ των 31,5 δισ. ευρώ φέρνει μαζί της η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Την ώρα που το επιτελείο της Άνγκελα Μέρκελ χαρακτηρίζει την επίσκεψη της καγκελαρίου στην Αθήνα «συνηθισμένη» , ο Γερμανικός τύπος αντιμετωπίζει με καχυποψία την αιφνιδιαστική απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Σε θέση μάχης μπαίνουν τα συνδικάτα και διάφοροι φορείς με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα την επόμενη Τρίτη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη λεωφόρο Κατεχάκη με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Τρίωρη στάση εργασίας σε ολόκληρη την Αττική από τις 12 το μεσημέρι έως τις τρεις το απόγευμα την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενόψει της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ.

«Φωτιά» πήρε το Twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, την επόεμενη Τρίτη.

Η γερμανίδα καγκελάριος επισκέπτεται την Ελλάδα προκειμένου να πιέσει ακόμη περισσότερο στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκριτης Le Monde.

Πηγή iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου