.

.
.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ο "αδιαβαστος" και ο "δολοφονος" του ΕΣΥ , εσκασαν μυτη



Ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς τα δύο αυτά  καρναβάλια αλλά κάθε άλλο όψιμο αρχηγίσκο, για το μεγάλο εγχείρημά τους  και την αυτοθυσία τους  <ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ>
Και θα σας είμαστε βαθιά υπόχρεοι αν ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ  από το πολιτικό σκηνικό    >>>>>

Πολιτικό κόμμα προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 
Την ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας κατά του λαϊκισμού και του σκοταδισμού προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Θα καλέσω το επόμενο χρονικό διάστημα φίλους μου, πολίτες, πρώην ψηφοφόρους μου, όλο το φάσμα των πολιτών που έχουν μία αναφορά στο προσωπό μου και το ευρύτερο ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε αυτές οι δυνάμεις να αποτελέσουν μία βάση για να ενώσουμε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις για να μην αφήσουμε την κοινωνία έρμαιο στις δυνάμεις του σκοταδισμού και του λαϊκισμού», είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας στην εκπομπή ΝetWeek.

Λοβέρδος: Δεν υπάρχει κόμμα να ηγηθεί της πορείας για έξοδο από την κρίση
Την άποψη πως αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ένα κόμμα το οποίο μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για την σωτηρία της χώρας, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος κατά την παρουσίαση του βιβλίου του.
"Κάνω λόγο για την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, που θα ηγηθεί της πορείας. Τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει...."

Πηγή :iefimerida




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου