.

.
.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

η κυβερνηση της τροικα και ο προεδρευων poul thomsen αποφασισαν οτι "μπορουμε να πεθαινουμε χωρις περιορισμους"!!!

Ο πρόεδρος της ελληνοτροϊκανής κυβέρνησης  Poul  Thomsen  αφού συναντήθηκε με τους υφισταμένους του στο εν Ελλάδι κατάστημα κ.κ.κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και μαρμπα Φώτη και εν συνεχεία με τον όψιμο τσαμπουκman Στουρνάρη, αποφάσισαν .........  >>>>>


Τρόικα: Βάλτε σε διαθεσιμότητα 15.000 υπαλλήλους αλλιώς πάμε σε απολύσεις

Να προχωρήσει άμεσα στην διαθεσιμότητα 15.000 δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2012 ζητά από την κυβέρνηση η Τρόικα, διαφορετικά δηλώνει πως θα επαναφέρει θέμα απολύσεων στο δημόσιο.

Νέο μέτωπο ανοίγει η Τρόικα στα εργασιακά, βάζοντας αυτή τη φορά στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων με το υπουργείο Εργασίας τη μείωση των αποζημιώσεων κατά 30% αλλά και τη μείωση του χρόνου προειδοποίησης στους τέσσερις μήνες πριν την απόλυση.

Το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο, το οποίο είναι και πάγιο αίτημα της Τρόικα, τέθηκε επί τάπητος στην συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτακη.

Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της κυβέρνησης για την ανένδοτη στάση της Τρόικα, η οποία απέρριψε την Δευτέρα δύο δισ. από το σχέδιο των περικοπών που είχε εκπονήσει το οικονομικό επιτελείο.

Από το 2013 θα καταργηθούν όλα ανεξαιρέτως τα οικογενειακά επιδόματα, καθώς και το πρόσθετο αφορολόγητο για κάθε προστατευόμενο τέκνο. Στη θέση τους θα χορηγείται μέσω της Εφορίας, ένα επίδομα για κάθε οικογένεια με παιδιά. 

Πηγή iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου