.

.
.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

σαμαρας :.... λογια μεγαλα, λογια του κωλου



Την πρωθυπουργική παρέμβαση προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια και η εισβολή διαδηλωτών στο υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας με τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίζει «..... Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στη φωτιά. ......  θα συνεχίσουμε τον αγώνα ......... για το συμφέρον του ελληνικού λαού».!!!!!!!
Για την επικείμενη επίσκεψη της Μέρκελ δήλωσε:   >>>>>
«......... ότι η κ. Μέρκελ θα έλθει στη χώρα μας και  θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μεγάλης δύναμης και φίλης χώρας».
Σιγά τα αυγά ...... Σιγά να σκίσεις κανένα καλσόν Antony και είναι και ακριβά αυτά που φοράς (ξέρεις τα ειδικά  για οσφυοκάμπτες..).  Φίλη χώρα λέγεται η Γερμανία??? Για ρώτα στο χωριό σου, φίλους τους αισθάνονται τους Γερμανούς??? Αν πήγαινες σε ένα τοκογλύφο που θα σου ρουφούσε το αίμα με το καλαμάκι θα τον έλεγες "φίλο"??? Μπορεί ένας νοήμον άνθρωπος με σώας τας φρένας να λέει "φίλους" τους  εν ψυχρό δολοφόνους  εκατομμυρίων ανθρώπων??? 
Και βέβαια αν θυμάσαι καλά είσαι ο μοναδικός ΄Ελλην πολιτικός που άνοιξες τα σύνορα και έκανες πράξη το "μπάτε σκύλοι αλέστε .......  Γιατί και αυτοί ....γείτονες ήταν μιας "φίλης χώρας".

Αλίμονο στις νέες γενιές, αλίμονο στα παιδιά μας και στα παιδιά τους
Η δικά σας γενιά "πολιτικών" πρέπει να εξαφανισθεί "εν ριπή οφθαλμού από προσώπου γης" !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου