.

.
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

αι χασου ρε ανδρουλακη...



Ο προερχόμενος από την αριστερά Μίμης Ανδρουλάκης είναι γνωστός  παραμυθάς, που όταν ανοίγει το στόμα του δραπετεύουν διάφορες...μιμικίστικες εξυπνάδες που λέει για να περνάει η ώρα!
Με τις γνωστές μαλακίες εδώ και χρόνια έχει παραμυθιάσει κόσμο και κοσμάκη, ιδίως κάτω
>>>>> στο λιμάνι, όπου εξακολουθεί να έχει αρκετούς "φαν της ηλιθιότητας"
Είναι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί "της πλάκας"  που τους αρέσει ο απολαυστικός τρόπος που διηγείται διάφορες χαριτωμένες σαχλαμάρες, τις οποίες μάλιστα τις παίρνουν στα σοβαρά.  
Έχοντας αυτή την ιδιότυπη ασυλία των ηλιθίων δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι θα ψηφίσει τα μέτρα και να μην ακούγεται καμία φωνή αντίδρασης.  


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - αν δεν έχει κάνει καμία από τις γνωστές κολωτούμπες που συνηθίζει- φέρεται να λέει σε συνομιλίες του ότι θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων που θα μπει σε ψηφοφορία στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη. Δεν θα ψηφίσει, όμως, στην ψηφοφορία που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο για τον Προϋπολογισμό, το άρθρο εκείνο που αφορά το κονδύλι του υπουργείου Εργασίας.
Μιλάμε για ηρωική και επαναστατική πράξη που δεν μπορεί να μην γραφτεί στην ιστορία για την αντίσταση των Ελλήνων πολιτικών ενάντια στην κατοχή του μνημονίου.
Αι γ@μίσου ρε "σύντροφε" Ανδρουλάκη και μην ξεχάσεις να γράψει κανένα αυτοβιογραφικό παραμυθάκι για τους δήθεν αριστερούς του τίποτα...


Πηγή reportaznet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου