.

.
.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ευγενεις ελληνες VS μη ευγενεις ελληνες (μαλακες)

Οι υπάλληλοι της Βουλής ΑΠΕΙΛΟΥΝ με μηνύσεις όσους γράφουν για τα προνόμιά τους και απειλούν πως αν η κυβέρνηση αποπειραθεί να ξαναφέρει την τροπολογία τότε θα κατεβάσουν τους διακόπτες στο Κοινοβούλιο και θα μπλοκάρουν τη λειτουργία του, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμια τους.
Σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ ουρλιάζοντας απειλούσαν να εισβάλλουν ακόμη και στην αίθουσα της Ολομέλειας.
 Αυτό  αν δεν είναι ΑΛΗΤΕΙΑ, τότε τι είναι???
Οι 1800 υπάλληλοι της Βολής  αποτελούν μια κάστα "διαφορετικών Ελλήνων", μία ομάδα
>>>>>
ανθρώπων  που με εκβιαστικό τρόπο απολαμβάνουν εκτός από ειδικά προνόμια και μία ιδιότυπη ασυλία προκαλώντας την κοινή γνώμη. Είναι  ο ολίγοι κουμανταδόροι   που δεν υπακούν στο σύνταγμα αλλά στον κανονισμό της βουλής (σημερινή δήλωση του Καμμένου στον Χατζηνικολάου), που είναι  μεγαλόμισθοι, που δυστυχώς κάνουν κουμάντο στους 300 λαμπρούς εκπροσώπους του ΚΕΝΟΒΟΛΙΟΥ ( οι περισσότεροι είναι  συγγενείς  των  βολευτών), αξιοκρατικά μπασμένοι από πόρτες και παράθυρα. 
Αυτούς λοιπόν τους "ευγενείς Έλληνες" -γιατί  οι υπόλοιποι είμαστε οι "μη ευγενείς" ή κοινώς μαλάκες- δεν τους τρομάζουν τα νέα μέτρα, δεν τους τρομάζει αυτούς το μνημονιακό ....  που λέει και "ο άσμας"  
Είναι οι αλώβητοι, είναι οι προστατευόμενοι  του κάθε θεού επί της γης, δεν είναι οι άνθρωποι της απέναντι πόρτας αλλά ούτε και της διπλανής, είναι απάνθρωποι (χθες κινδύνεψε όλη η Ελλάδα από την εξέγερσή τους γιατί δεν θα ψηφίζονταν το ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΙΙΙ) , είναι....., είναι ....... είναι και η κόρη του Πολύρωρα (αχ το καημένο)......., ααααα, να μην ξεχάσω είναι και ένα γκομενάκι η ...... (δεν λέω όνομα), είναι ευκατάστατο αλλά κρίμα είναι κι' αυτό (και θα μου πάρει πίσω το κάμπριο το τρίλιτρο) ......
Και λοιπόν αυτά τα ΤΟΜΑΡΙΑ θα κάνουν μηνύσεις σε όσους γράφουν για τα προνόμιά τους.
Ουστ να χαθείτε (εκτός από το γκομενάκι) κοπρτίτες
Αλλά τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Για διαβάστε παρακάτω :
Ο βουλευτής της Β' Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος κατέχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία : διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου, και μετά τη θητεία του στη ΝΔ εξελέγη με το κόμμα του Πάνου Καμμένου
.............................................................................................................................................................................. και εμείς οι ξεβολεμένοι, οι θιγόμενοι άμεσα και έμμεσα από τα συνεχόμενα μέτρα, οι κοινώς "μαλάκες" του σίριαλ "ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" , καθισμένοι στους αναπαυτικούς μας καναπέδες (όσοι δεν έχετε τρέξτε να πάρετε, είναι φτηνοί αυτή την εποχή) απολαμβάνουμε τας εξελίξεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tragic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου