.

.
.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ο αδελφος του αλεκου, ο "ολιγος" σταθης


Έφυγε σαν κυνηγημένος από το ΠΑΣΟΚ. Άλλαξε  γύρω στα οκτώ  κόμματα (Συνασπισμός, ΔΙΚΚΗ, ΠΟΛΑΝ,΄Αρμα Πολιτών ... κ.λ.π) και πρέπει  να είναι ο ρέκορντμαν της χώρας.  Θυμίζει κάτι  μέτριους μαθητές που αλλάζουν το ένα σχολείο μετά το άλλο, για να ξεφύγουν από τη φήμη του μεγαλύτερου άριστου αδελφού τους. Για σκεφτείτε  την "υποδοχή" που του επιφύλασσαν σε κάθε κόμμα.
>>>>>
  «Τιμή μας να έχουμε μαζί μας τον αδελφό του Αλέκου», «ο αδελφός σου είναι ο ήρωάς μας», «πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για τον αδελφό σου».
Ο φουκαράς ήθελε να κάνει πολιτική, με τον δικό του τρόπο, με όποιο μπορούσε. Οι άλλοι του έβαζαν τα υλικά, οι άλλοι του καθόριζαν το πεδίο. Και το πεδίο ήταν το παλιό  το ηρωικό, της εποχής που η βία ήταν καθαγιασμένη, που ήταν αντίσταση και αξιοπρέπεια. Τον καλούσαν να ανταποκριθεί στη μνήμη του αδελφού, δηλαδή να μιλήσει με όρους ηρωισμού και βίας σε μια άλλη όμως, αντιηρωική  περίοδο, όπου η βία είχε γίνει καρικατούρα ηρωισμού. 
Και βγήκαν φράσεις απρέπειας  από το στόμα του. 
Ο καημένος ήθελε να πει κάποια νούμερα για τον προϋπολογισμό, δεν του βγήκαν τα λόγια,  μπερδεύτηκε στην έκφραση, τι να κάνει άρχισε τα πολεμικά.............. γιατί απλώς ήθελε να πει (όπως πάντα)  δεν με λένε αδελφό του Αλέκου, Στάθη με λένε!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου