.

.
.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

αντι για τη φυλακη πηγαινουν στο χαρβαρντ

Φεύγει για την Αμερική ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμ(ι)ος, για τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις που έχει στο διάσημο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. 
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο βασικά την απογοήτευσή
>>>>>>>
του για όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. (Χεστήκαμε κ'εμείς αν στενοχωρήθηκε ο καραγκιόζης) 
Πάει να συναντήσει τον έτερο αποτυχημένο πρωθυπουργό Γωγάκη Τσαντ, γνωστό και ως ΓΑΠ, που και αυτός "διδάσκει" ....... Μπορούν και από κοινού να διδάξουν στους "χαζοαμερικάνους" πως μπορείς να καταστρέψεις ένα κράτος.
Άντε με το καλό και κάντε λίγο υπομονή,  σε λίγο καιρό θα έρθει και ο τρίτος οικονομικός σύμβουλος καταστροφών ο Αντωνάκης ο Κωλοτούμπας (άλλο μεγάλο κεφάλαιο που διαθέτει αυτός τόπος) για να ολοκληρωθεί το τιμ των ΣΩΤΗΡΩΝ της χώρας.
Πάντως τίθετε ένα μεγάλο ερώτημα που αυτή τη στιγμή μένει μάλλον αναπάντητο : Ποιός είναι ικανός να βγάλει την Ελλάδα από το σκοτάδι και σιγά-σιγά να βλέπει φως????????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου