.

.
.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ενα απο τα "........" παιδια του συριζα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Βίλα Αμαλία και Κάλλας θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν
Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, βολευτής ΣΥΡΙΖΑ
 Το βλαχαδερό που έβαλε μια μαντίλα στο λαιμό για να  το παίξει παλαιστινιακού τύπου "επαναστάτης", ένας από τους κλασσικούς ερυθρογκεσταπίτες που ηγούνται των ταγμάτων
>>>>>>>
εφόδου της αριστεροακροαριστεράς (συρυγγα, συγνώμη ΣυΡΙΖΑ κλπ,κλπ......).
"Βίλα Αμαλία και Κάλλας θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν"
.....
«Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο»
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 τόνισε ότι «οι χώροι αυτοί (όπως βίλα Αμαλία), που έχουν εγκαταλειφθεί, συνδέονται και με άλλα πράγματα, επίκαιρα στην κοινωνία μας, δράσεις όπως το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες ή το ανταλλακτικό   εμπόριο. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης».
Μάλιστα πρόσθεσε, σε ότι αφορά τον ίδιον: «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», επισημαίνοντας: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης».
Σχετικά με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: «Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, είχαμε μια εξέγερση το 2008».
Φυσικά στις βίλες γίνονται μαθήματα με εργαστηριακές ασκήσεις. Βλέπουν πρώτα μια ταινεία και μετά υπάρχει η πρακτική εξάσκηση. Πώς φτιάχνονται μολότοφ, πως χρησιμοποιούνται τα γκλομπς, πως φοριούνται οι μάσκες..... Άλλωστε οι ίδιοι δηλώνουν πως ο καλός συριζέος πρέπει να έχει στο σπίτι του ένα ικανό απόθεμα από μπουκάλια, βενζίνη, φιτίλια κ.λ.π. αγνά υλικά...

Καλά κάνουν τα "παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ" και αυτοαποκαλύπτονται! Ανοίγουν τα μάτια σ'όσους τυχόν είχαν παρασυρθεί και πίστεψαν πως είναι... κανονικοί άνθρωποι! Το πολιτικό τους υπόβαθρο είναι εγκληματικό (εφόσον στηρίζεται στην βίαιη επιβολή), πολλά δε από τα στελέχη του είναι βλαχαδεροί νεόπλουτοι της κιτσαρίας. 
΄Εχουν γίνει επικίνδυνοι οι συριζέοι. Ένα ηλεκτροσόκ του τύπου <10% και κάτω> είναι εφικτό. 
Επαρμένοι  ψευτοεπαναστάτες του κώλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου